LEEUWARDEN – De wereld van Babybeer!

Van harte welkom op deze “over ons” pagina en fijn dat je onze Baby Beer site een bezoekje brengt. Hoe is het allemaal begonnen? Wie zijn we? Wat kunnen we voor je doen en waarom zijn we met Baby Beer begonnen? Tal van vragen waarop we hier graag een antwoord geven.

Baby Beer is een initiatief van Ada en Lisette de Beer, moeder en dochter, woonachtig in de Hoofdstad van Friesland te weten Leeuwarden. Het begon allemaal met de komst van Yanniek Noah, voor Ada haar eerste kleinkind en voor Lisette haar eerste neefje. Net als zovele anderen waren ze dolblij met de op handen zijnde komst van een baby. Uiteraard wilden ze dan ook een leuk cadeau  geven. Het liefst iets origineels en dat leverde een lange zoektocht op maar niet het gewenste resultaat en dus besloten moeder en dochter samen creatief aan de slag te gaan.

Een handgemaakte babygym  was dan ook de eerste creatie!  Het voordeel was dat ze het nu ook zo konden maken, zoals ze het zelf graag wilden hebben. Ada haar specialiteit daarbij was het haken terwijl Lisette heel creatief was met het maken van viltfiguren. Het grote voordeel was dan ook dat je zelf voor de materiaalsoort en kleur kon kiezen. Tja en wie kent niet het spreekwoord als er een schaap over de dam is….

Zo gezegd zo gedaan, men zag de creaties en velen toonden belangstelling. Het mooie was natuurlijk dat je vrij was in keuze van gehaakt, vilt of een combinatie daarvan en de vrij in de kleurkeuze.  Kortom, je kon ook echt iets samenstellen zoals je het zelf voor ogen had. Vandaar uit kwamen meerdere ideeën zoals speenkoorden, rammelaars, mobiles, wagenspanners, wagenhangers en babydekens voor wieg, ledikant en kinderwagen. Al met al een veel breder assortiment.

In december 2018 besloten Ada en Lisette samen een bedrijfje op te richten met de naam babybeer. Ze kozen voor deze naam omdat het draait om babyproducten en omdat dat verwijst naar de achternaam van de beide dames.  In mei 2019 zetten ze de volgende stap met een echte website, voor die tijd werd alleen gebruik gemaakt van een Facebookpagina, welke nog steeds actief is.

Ada: “We zijn een klein bedrijfje maar met  het voordeel dat we uitermate flexibel zijn. Mocht u dan ook iets willen wat u misschien niet exact aantreft op onze site vraag het dan gerust. Wij willen ervoor zorgen dat iedere klant een fijn gevoel  heeft bij zijn of haar bestelling”.

Lisette: “Ondanks dat we goed beseffen dat we in een tijd leven waarin alles snel moet, gaan wij daarin niet in mee ten koste van het product. Uiteraard kunnen we, in sommige gevallen, wel eens sneller leveren maar voor ons staat de kwaliteit en veiligheid van de materialen voorop”.

Alle ontwerpen zijn zelfgemaakt, op de site hanteren Ada en Lisette de term custommade, speciaal gemaakt. Simpelweg betekent dit dat de klant helemaal zelf aan kan geven hoe hij of zij het wil hebben. Daarmee krijg je niet alleen een uniek product en heb je het ook precies zoals je zelf voor ogen hebt. Dus, nooit meer zoiets van het is toch niet helemaal zoals ik het het voor ogen had.

Ada en Lisette willen uiteraard graag helpen met het samenstellen van een prachtig kado en mocht het niet direct lukken op de site kunt u ook altijd mailen, e-mail naar: info@babybeer.nl
Hieronder nog enkele reacties van klanten die u voorgingen.

Uiteraard wil iedereen die een bedrijfje heeft graag tevreden klanten, gelukkig hebben de dames daar alleen maar positieve ervaringen mee. Op de Facebook pagina van babybeer tref je reacties aan van meerdere tevreden klanten.
In het kort een greep hieruit: “ Met zorg gemaakt en viel goed in de smaak”. “ Super service, snel en eigen ontwerp van materiaal tot aan de kleur toe” “ Een heldere communicatie, met veel keuze en detail voor de afwerking! Ik zou dit zeker aanraden voor kraamcadeaus en/of voor je eigen baby”.

Tijden veranderen
Net als producten, kleuren en materialen veranderen de tijd ook voortdurend. Yanniek Noah de aanzet voor Ada en Lisette om tot  deze site te komen is inmiddels anderhalf jaar oud en een vrolijk kereltje. Gek met zijn Opa maar het woordje Opa krijgt hij nog niet over zijn lippen. Dit ondanks verwoede pogingen van Opa, van baby zijnde af, om dit woord als eerste uit te spreken. Yanniek weet zelf wel wat hij al of niet wil zeggen en dat de tijd hier ook veranderd,  is wel duidelijk want Opa is te moeilijk maar YOUTUBE spreekt hij perfect uit….

Tenslotte:
We hopen dat we met deze pagina “over ons” , u een goed beeld hebben gegeven van wie we zijn en wat onze passie is waarom we babybeer hebben opgericht. Bezoek onze site nu verder en ontdek; de wereld van babybeer!” Hopelijk tot ziens, horens of mails in de (nabije) toekomst.  Wilt u op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws van babybeer? Schrijf u dan nu in voor onze nieuwsbrief die om de maand verschijnt!

Met vriendelijke groeten,
namens Baby Beer

Ada en Lisette de Beer

Ada en Lisette

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Geen producten in je winkelmand.