Standaard producten kunnen na ontvangst binnen 14 dagen retour verzonden worden. De zelf samengestelde producten of de producten voorzien van naam kunnen niet retour verzonden worden. Deze producten worden naar wens gemaakt en kunnen door ons niet meer verkocht worden.

Indien u iets retour stuurt ontvangt u het volledige aankoopbedrag exclusief de verzendkosten terug.

De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening, tenzij er sprake is van een klacht die door ons is afgehandeld. Wanneer er dus sprake is van een klacht, neem dan ten alle tijden contact met ons op via de mail. Onze klachten worden via de mail behandeld. Indien u besluit het artikel retour te sturen voordat we de klacht hebben behandeld kan het zijn dat de klacht wordt afgewezen en de verzendkosten voor u zelf zijn.

Wanneer een artikel retour gezonden wordt op uw verzoek, dan dient het in de originele verpakking van Baby Beer verstuurd te worden. Het bedrag wordt na ontvangst binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Wij gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.

Geen producten in je winkelmand.